top of page

In de media

Even voorstellen, mijn nieuwe coachpartner Sybke!

Sybke, een lieve Friese merrie van 12 jaar, is sinds 1 september bij mij in Garnwerd. Mijn droom van een eigen paard, vlakbij waar ik woon, werd deze zomer werkelijkheid. Dit ging sneller dan ik had gedacht. Ze was het eerste paard dat ik had bekeken in mijn zoektocht naar een coachpaard en ik viel meteen voor haar! Het was een heel proces om tot zo'n grote keuze te komen. En ja, dát was wat ze me spiegelde... Dat ik werkelijk een grote stap heb gemaakt.

Toen ik uiteindelijk het besluit had genomen en ja had gezegd, kreeg ik de bibbers...

Ik twijfelde erover of ze niet te groot is. Te groot als coachpaard, want veel mensen in mijn praktijk vinden paarden ook wel spannend. En ook dat stemmetje "doe ik het wel goed" in de zorg en aandacht voor dit paard, laat zich regelmatig horen. Ik besloot goed voor mezelf te zorg en heb de steun van andere paardenmensen en paardencoaches om me heen gevraagd.

Ik besef nu dat het in essentie níet zozeer haar fysieke grootte is die me aanvloog, maar dat het de grootsheid is van de stap die ik heb gezet: Het commitment, de verantwoordelijkheid en het leiderschap te nemen wat dit paard van me vraagt. En het gaat bovenal over het werkelijk kiezen voor wat ik wil!

Ik ben haar op dit moment nog aan het leren kennen. We maken heerlijke buitenritten en ik heb ontdekt dat ze ontzettend geschikt is voor de coaching. Ze is lief, sensitief, contactvol en leergierig. Zodra alles op orde is op de plek waar ze staat in Garnwerd, zal ik met haar gaan coachen.

Tot die tijd vind de coaching gewoon in Engelbert plaats, met de lieve paarden daar!

Laatste berichten
Archief
Volg mij
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page