Meer weergeven

Individueel
 

Na een eerste contact maken we een afspraak voor een kennismakingssessie. Ik noem dit een kennismakingssessie omdat het een kennismaking met elkaar is en voor jou wellicht met de vorm, paardencoaching. Je krijgt een volwaardige sessie en naar aanleiding van onze wederzijdse bevindingen, maken we afspraken over een eventueel vervolgtraject.

Soms is één sessie al genoeg. Dat is het geval bij vragen of thema’s die geen grote last zijn, of als toevoeging aan bestaande coaching. Voor een groter thema of terugkerende patronen kom je verder met een traject.

Aan het begin van elke sessie bespreken we je vraag of thema waar je aan wilt werken. Dit doen we aan de rand van de bak of het afgezette stuk van de paardenbak waar het paard vrij rondloopt.

In plaats van alleen te praten, ga je doen, voelen en ervaren, gespiegeld door het paard om kwaliteiten, valkuilen en ruimte voor ontwikkeling direct zichtbaar en voelbaar te maken. Je gaat daarvoor (samen met mij of alleen) de bak in en nodig ik je uit om iets met het paard te doen, gerelateerd aan je vraag. Ervaring met paarden of paardrijden is niet relevant. Alle oefeningen worden vanaf de grond, dus naast het paard, uitgevoerd. 

We sluiten de sessie altijd weer af met een nabespreking aan de rand van de bak en een duidelijke terugkoppeling naar je vraag en de dagelijkse praktijk. Na de sessie stuur ik je een feedback-/ reflectieformulier per mail om in te vullen. Dit om de ervaring beter bij jezelf te verankeren en prettig voor mij als feedback voor de ontwikkeling van mijn vak.

Voor kleine groepen of teams

Een training of workshop is altijd op maat. Dit kan variëren van een dagdeel, tot een meerdaagse training. Ik maak een vrijblijvende persoonlijke afspraak om kennis te maken en de vragen en wensen te inventariseren. Bij een wederzijdse klik kom ik vervolgens met een voorstel en een offerte. 

In een teamtraining met paarden kan zowel individueel met het paard gewerkt worden als ook met de groep. Als team voer je dan bijvoorbeeld een opdracht uit met het paard. 

Afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de training of workshop, werk ik met 1 of meerdere paarden.

Een evaluatie vindt plaats achteraf op een afgesproken moment, telefonisch of in een persoonlijk gesprek.

Praktijkgegevens:

Krassumerstraat 34

9893 PK Garnwerd

KvK 01132084

Btw nr NL001422776B59

Locaties paardencoaching

in Winsum

en bij Hemeltjelief bij Caro in Ezinge

Locatie coaching zonder paarden

in Groningen, Vismarkt 34A

Tel 06 13432215

info@ilseverloove.nl

  • White Facebook Icon

© 2017 by Ilse Verloove. Proudly created with Wix.com and Wisemice.nl