ZONDER paarden

Meer weergeven

Coaching 
 

Je kunt ook een coaching traject zónder paarden kiezen.  In de coaching zonder paarden werk ik ook lichaamsgericht. Dus niet persé alleen pratend vanuit de stoel. Ik maak gebruik van diverse methodieken, zoals focusing, transactionele analyse, voice dialogue, ontspanningsoefeningen, kernkwadranten. Ik sluit aan aan bij wat bij jou past.

 

Waarom kies je voor coaching?

  • het helpt je richting te bepalen

  • het geeft je meer focus

  • helderheid over jezelf en wat je wilt

  • uitstelgedrag is verleden tijd

  • je vergroot je bewustzijn waardoor je persoonlijk en professioneel meer uit jezelf zult halen

  • het draagt bij aan meer GELUK

Daar waar jij wilt groeien, stappen zetten, uitdagingen aangaan, kan coaching je helpen. Dat kan op persoonlijk, professioneel of relationeel gebied zijn. 

Na een eerste contact maken we een afspraak voor een intake. Hierin maken we je hulpvraag en doelen helder. Op basis daarvan maken we een plan voor een geschat aantal sessies dat nodig zal zijn. Een ontwikkelingsproces is natuurlijk dynamisch en kan ten alle tijde bijgesteld worden. Ook zal ik verwijzen naar andere vormen van coaching of begeleiding als ik denk dat dat beter zal passen bij je. 

Mijn praktijkruimte voor coaching zonder paarden, bevindt zich aan de Vismarkt 34A in Groningen.

Intervisie begeleiding

Intervisie is ontstaan vanuit de behoefte om gestructureerd met collega's over werkproblemen te praten en passende oplossingen te zoeken. Inmiddels blijkt het een belangrijke en leuke manier om laagdrempelig van elkaar te leren, te delen, steun en waardering te ervaren.

Vaak is intervisie tweeledig; enerzijds oplossings- en adviesgericht, anderzijds reflectiegericht. Het is een collegiale consultatie in een vaste groep collega's, gebaseerd op voorwaarden van vertrouwen en veiligheid. Een zelfsturende groep (van ongeveer 5 – 8 personen), die volgens een bepaalde structuur elkaar oplossingen en inzichten aanreiken en daarbij onderlinge steun en aandacht bieden. Belangrijk middel hierbij is zelfreflectie: dat wil zeggen een bewust proces van nadenken over ervaringen om op die manier je eigen gevoelens, gedachten en handelen beter te doorgronden en ervan te leren voor de toekomst.

Wil je als professional een intervisie groep beginnen, maar kun je daar wel wat handvatten in gebruiken? Ik help jou en je collega's op weg naar een zelfsturende intervisiegroep. Ik reik een structuur aan voor intervisie die voor een veilig kader zorgt en bied diverse methodieken en modellen aan om mee te werken.
Afhankelijk van de ervaring binnen de groep met intervisie kan ik gemiddeld zo 2 tot 5 keer begeleiding bieden.

Praktijkgegevens:

Krassumerstraat 34

9893 PK Garnwerd

KvK 01132084

Btw nr NL001422776B59

Locaties paardencoaching

in Winsum

en bij Hemeltjelief bij Caro in Ezinge

Locatie coaching zonder paarden

in Groningen, Vismarkt 34A

Tel 06 13432215

info@ilseverloove.nl

  • White Facebook Icon

© 2017 by Ilse Verloove. Proudly created with Wix.com and Wisemice.nl