top of page
Ilse verloove-56_edited_edited.png

 Kuddewijsheid 

Traject Kuddewijsheid 

Worstel je met wat je nu eigenlijk écht wil?  Met welke keuzes je moet maken? Zit je wel op de juiste plek? Lukt het maar niet om bepaalde patronen te doorbreken? Wil je je verder ontwikkelen, maar loop je vast? 
 
Als jij stappen wil zetten in je persoonlijke of professionele groei, dan is dit traject iets voor jou!
Met een kleine groep kom je eens in de 3 weken in de paardenbak samen en breng je je thema's in. De kracht van het werken in een groep is meer dan de som der delen; je leert met, van en voor elkaar.


In dit traject werken vooral met de wijsheid van de kudde, vanuit een systemisch perspectief. 

Het doel van systemisch werk is om de werkelijkheid te nemen zoals die is en van daar uit je eigen plek in te nemen, in verbinding met anderen. Hierin volgen we de paarden, omdat zij van nature op deze manier samenleven. 

 

Waar je nu tegen aanloopt is of was ooit in jouw systeem ergens een oplossing voor

Als je als mens met je vraagstuk de paardenbak instapt, wordt je vanzelf onderdeel van de kudde. De paarden zullen reageren op de veranderde dynamiek. Ze zullen reageren op wat zich in jou aan gedachten, gevoelens en overtuigingen afspeelt. Op dat wat je hebt meegekregen van je ouders, je eigen systeem van herkomst. De paarden zullen in hun gedrag en bewegingen gaan harmoniseren. Harmonie betekent voor een paard dat alles er mag zijn en zelfs een noodzaak kent dat alles gezien wil worden.

Verandering begint met de werkelijkheid te nemen zoals die is

 

Deze bewegingen van het paard hebben een diepe uitwerking en gaan voorbij aan woorden.

Je krijgt hierdoor inzichten die er op een liefdevolle en krachtige wijze toe bijdragen dat je kunt zijn wie je werkelijk bent.

Ilse verloove-5_edited.png

Traject van 4 x een vrijdag van 9:30-13:00
16 en 30 sept, 14 en 28 okt 2022

Groepsgrootte 4-6 deelnemers

Kosten: 620 euro pp

(incl btw particulier, excl btw zakelijk)

bottom of page