top of page

Referenties

Wat heeft de paardencoaching je opgeleverd?

Inzicht in wat mijn persoonlijke ruimte eigenlijk is. En vervolgens hoe ik deze, zonder "mijn best te doen" heb kunnen bewaken! Het paard is echt een meerwaarde. Een oordeelloze bevestiging van wat er gebeurt.

Verpleegkundige

(v) 48 jr

Sybke haalde mij echt uit mijn hoofd, in mijn lichaam. Door bijvoorbeeld haar te leiden, voelde ik in mijn lichaam wat werkt in leiderschap nemen en wat dus niet werkt. Dat kan ik heel mooi meenemen in mijn werk. 

Docent verpleegkunde

(v) 41 jr

Wat opvallend was, dat het paard stil bleef staan als ik niet met de aandacht bij mezelf was. Als ik het contact met mezelf verloor dan verloor ik min of meer ook het contact met het paard.
Dat niet in contact staan met mezelf herken ik heel erg en gebeurt een groot deel van de dag normaal gesproken. Nu heb ik ervaren wat dat ook met een ander doet. Als ik in contact ben met mezelf, heb ik ook meer contact met de ander. Alhoewel ik dat min of meer wel weet, werd dit door de ervaring met het paard opeens heel duidelijk en voelbaar!

Dramatherapeut

(v) 38 jr

1 / 1

Please reload

Wat was het prettigst in mijn manier van coachen?

De rust die je uitstraalt, je empathie, je deskundigheid en het vertrouwen dat ik voel. En de duiding die je geeft aan de dingen die je bij mij en het paard ziet.

Verpleegkundige

(v) 52 jr

Je straalt rust uit en geeft me een alles-is-goed gevoel. Niets is gek, je volgt mijn innerlijke logica.
Je straalt uit dat je er voor me bent en je gaf me een helder en bruikbaar en inzichtgevend instrument met het TA-model.

Creatief therapeut

(v) 45 jr

Dat je tijdens de sessie geen conclusies bij me neerlegt maar blijft vragen.

Smid

(m) 60 jr

1 / 1

Please reload

bottom of page