Pratkijkgegevens:

Krassumerstraat 34

9893 PK Garnwerd

KvK 01132084

Locaties paardencoaching

in Winsum

en bij Hemeltjelief bij Caro in Ezinge

Tel 06 13432215

info@ilseverloove.nl

  • White Facebook Icon

© 2017 by Ilse Verloove. Proudly created with Wix.com and Wisemice.nl

 

Tarieven

  • Individuele sessie        90 euro *

  • Voor een traject van 5 x of meer zijn de kosten per sessie       85 euro *
     * de prijzen zijn exclusief 21 % btw 

Na een gratis en vrijblijvende telefonische intake kunt u kiezen om een traject aan te gaan, op basis van uw vraag en maken we een plan en de keuze voor het aantal sessies in het coachingstraject.

Elke sessie duurt gemiddeld één á anderhalf uur.

 

  • Voor kleine groepen, intervisie en teamtrainingen  -  informeer naar de mogelijkheden.

Eigen risico

De locatie alsmede de paarden zijn zorgvuldig geselecteerd en de activiteiten worden met de grootst mogelijke zorg voor veiligheid uitgevoerd en begeleid. Desondanks blijft het werken met paarden gepaard gaan met risico’s. Alle deelnemers zijn zich bewust van de gevaren die het werken met paarden met zich mee kunnen brengen. Deelnemers worden geïnstrueerd over de wijze waarop zij met de paarden dienen om te gaan en dienen tijdens de activiteiten in alle gevallen de instructies van de trainer/coach op te volgen.

Deelname aan de activiteiten geschiedt op eigen risico. Opdrachtnemer en de lokatie zijn nimmer aansprakelijk voor enige (indirecte of directe) schade aan personen of goederen.

 

De annuleringsvoorwaarden voor individuele coachingssessies;
- tot 24 uur van tevoren:
Afzeggen of verplaatsen van een gemaakte afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van de betreffende afspraak.
- 24 tot 1 uur van tevoren:
Indien binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt of verplaatst, brengt de praktijk de helft van het verschuldigde bedrag in rekening.
- vanaf 1 uur van tevoren:
Indien u vlak voor aanvang van de afspraak deze afzegt of verplaatst, of zonder bericht niet komt, brengt de praktijk het volledige verschuldigde bedrag in rekening.

Klik hier voor de uitgebreide ALGEMENE VOORWAARDEN

Privacy verklaring

Als coach vraag ik naar uw persoonlijke gegevens. Uiteraard ga ik zorgvuldig met deze gegevens om. Op basis van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is mijn praktijk gebonden aan wettelijke regels betreffende de bescherming van uw persoonsgegevens. Hiervoor hanteer ik een privacyreglement. 

 

Klik hier voor mijn PRIVACY VERKLARING