top of page
Ilse verloove-34.jpg

 Leiderschapstraject 

Leiderschap voor vrouwelijke leiders

Ben jij een vrouwelijke leider of leidinggevende en heb jij ook wel eens last van het gevoel dat je je steeds aan het groot houden bent, of hoor jij ook regelmatig die negatieve stem in je hoofd die zich afvraagt "wanneer je door de mand valt" en "wanneer hebben ze door dat ik het eigenlijk niet weet"..?

Zou jij meer willen groeien in je zelfvertrouwen, in het aansturen van je medewerkers of het leidingnemen over je bedrijf?  zichtbaar en zelfverzekerd zijn?
Lukt het maar niet om bepaalde patronen te doorbreken? Wil je je verder ontwikkelen, maar loop je vast? 
 

Wil jij als vrouwelijk leider zichtbaarder worden, je impact binnen je organisatie vergroten of jezelf klaarstomen voor de volgende stap in je carrière? En ben jij werkzaam als manager of leidinggevende in een dienstverlenende organisatie, een onderwijsinstelling of een overheidsinstantie?

Dan helpt de Female Leadership Journey je om je doelen te bereiken.

Een succesvolle leider gelooft in zichzelf, straalt vertrouwen uit en kan anderen voor zich winnen. Om dat doel te bereiken, is het van belang om jezelf te verdiepen in de overtuigingen en gedragspatronen die jou er mogelijk van weerhouden om optimaal te presteren.
Je ontwikkelt een sterk gevoel voor leiderschap en leert je verbindende kwaliteiten effectief toepassen.
In dit traject krijg je:
DIt traject is voor jou als je zelfvertrouwen en leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen. ALs je mee zichtbaar wilt leren zijn en invloed wil uitoefenen
Als jij stappen wil zetten in je persoonlijke of professionele leiderschap, dan is dit traject iets voor jou!
Met een kleine groep kom je eens in de 3 weken in de paardenbak samen en breng je je thema's in. De kracht van het werken in een groep is meer dan de som der delen; je leert met, van en voor elkaar.


In dit traject leer je vooral werken met 

 

 

werken vooral met de wijsheid van de kudde, vanuit een systemisch perspectief. 

Het doel van systemisch werk is om de werkelijkheid te nemen zoals die is en van daar uit je eigen plek in te nemen, in verbinding met anderen. Hierin volgen we de paarden, omdat zij van nature op deze manier samenleven. 

 

Waar je nu tegen aanloopt is of was ooit in jouw systeem ergens een oplossing voor

Als je als mens met je vraagstuk de paardenbak instapt, wordt je vanzelf onderdeel van de kudde. De paarden zullen reageren op de veranderde dynamiek. Ze zullen reageren op wat zich in jou aan gedachten, gevoelens en overtuigingen afspeelt. Op dat wat je hebt meegekregen van je ouders, je eigen systeem van herkomst. De paarden zullen in hun gedrag en bewegingen gaan harmoniseren. Harmonie betekent voor een paard dat alles er mag zijn en zelfs een noodzaak kent dat alles gezien wil worden.

Verandering begint met de werkelijkheid te nemen zoals die is

 

Deze bewegingen van het paard hebben een diepe uitwerking en gaan voorbij aan woorden.

Je krijgt hierdoor inzichten die er op een liefdevolle en krachtige wijze toe bijdragen dat je kunt leiding kunt nemen en geven vanuit wie je werkelijk bent.

Ilse verloove-5_edited.png

Traject van 4 x een vrijdag om de 3 weken

van 9:30-13:00

Start in januari

Groepsgrootte 4-6 deelnemers

Kosten: 770 euro pp (excl btw)

bottom of page